Not known Facts About petek tamiri

Wiki Article

İster eski tip metallic, ister yeni idea plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metallic epoksi yapıştırıcısıdır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the very best YouTube practical experience and our most current capabilities. Learn more

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her three yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Bu parçaya kombinin dışını açarak eriştikten sonra parçanın yanmış mı arızalanmış mı değiştirilmesi gereken bir durumda mı olduğunu anlamak kombicinin uzmanlığına kalmıştır.

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Kombinizin ısıtma kapasitesini verimli kullanabilmeniz için petek bakımı ve temizliği sağlarlar.

unfortunateık usta tam tavsiye edilecek usta.Son derece kibar ,beyfendi birisi ve yapacağı tüm işlem hakkında sizi ayrıntılı bilgilendiriyor.Tavsiye edilir

Yoğuşmalı kombi ile birlikte diğer alternatiflerin de değerlendirilebilmesi amacı ile temel mekanizmalarına değiniyoruz. Konvansiyonel kombilerde yanan doğalgazın kullanımı sonucunda oluşan su buharı direkt olarak tahliye bacasından çıkış yapar.

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Su sızdıran boyalı veya boyasız, steel veya plastik petek tamiri kalorifer peteği delik tamiri, havlupan delik tamiri için; epoksi macun kullanabilirsiniz. Kılcal çatlaklarda ve boyasız peteklerde ise; metallic epoksi yapıştırıcısı kalorifer petek delik tamiri için uygundur.

Kombicilerden yardım almanız gereken ve çok sık karşılaşılan 5 kombi kullanım sorunu şu şekildedir:

Report this wiki page